Fulfilment activiteiten

Je zou je in de eerste plaats af kunnen vragen wat een e-fulfilment voor je zou kunnen betekenen. Wat doen ze voor je? Dat is eigenlijk niet zo ingewikkeld als het lijkt. Het bedrijf zorgt voor de verwerking van de goederen na een transactie, die er via het internet heeft plaatsgevonden. Ze zorgen voor de inslag, opslag, verzamelen, verpakken en versturen. Zo’n e-fulfilment bedrijf zal dan voor je dat allemaal doen wanneer je zelf producten via het internet verkoopt. Wanneer je dat op deze manier doet dan zal je zelf niet voor de voorraad en dergelijke hoeven te zorgen. Een e-fulfilment bedrijf zorgt voor alles wat met de logistieke afhandeling van de producten hebt die jij via internet verkoopt. Je zal alleen nog maar moeten zorgen dat je website van de webshop in orde is.

Het werk
Het kan zijn dat je spullen wilt gaan verkopen via een webshop. Wanneer er spullen worden besteld dan kan je die in het begin nog zelf verwerken. Indien het aantal bestelde producten steeds groter en meer wordt kan je dat zelf niet meer verwerken. Dan wordt het tijd om het te laten verzorgen. Je zal dan alleen de producten die men bij je bestelt moeten doorgeven aan het e-fulfilment bedrijf die dan voor de verdere afhandeling zullen zorgen. Dat doorsturen van de bestelde producten kan men allemaal automatisch laten
gebeuren.

Het heeft grote voordelen om met een dergelijk bedrijf, e-fulfilment bedrijf, in zee te gaan. Je voorraad ligt keurig netjes opgeslagen in een magazijn. Ook kunnen producten niet tijdgebonden besteld worden. Je webshop zal daarom op deze manier 24 uur per dag doordraaien. Voor het plaatsen van dergelijke producten in zo’n bedrijf, moet je er wel van uitgaan dat er minimaal 300 per maand besteld worden. Het moet natuurlijk wel rendabel zijn. Wanneer je grote producten hebt dan kan je het beter zelf doen. Het type product is dus van grote invloed op het afsluiten van een e-fulfilment contract. Je zal natuurlijk zelf winst moeten maken anders heeft het namelijk geen zin.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *